Hitta din nya favorithatt online

23 januari 2022 Cecilia Olsson

editorial

En hatt är något som verkligen kan lyfta en look och göra att man ser riktigt cool ut. Förutom att hatten gör just det så har olika modeller dessutom praktiska egenskaper såsom att de värmer eller skyddar mot solen. Det gör att det kan vara både snyggt och bra att börja använda en hatt som sitt ”signatur plagg”. Ofta kan det vara enklast att hitta en favorit modell som man passar i och sedan införskaffa några olika färger för att kunna variera sig och säkerställa att hatten alltid passar outfiten man bär. Men det finns inget rätt eller fel här, vill man ha massor av olika hattmodeller så är det klart att man även kan ha det!

Klassiska hattar som skyddar mot olika väder

Några vanliga hattmodeller är fedorahatten och stråhatten. Fedora är en hattmodell som man ofta ser i gamla gangsterfilmer och det är en sorts filthatt. Dessa hattar kan både tillföra stil och hålla huvudet varmt under kyliga höst- och vårdagar.

high5shop

Stråhattarna är kanske inte förknippade med lika ”coola” snubbar som 1920-talets gangsters men de kan fortfarande se riktigt bra ut där de sitter på huvudet och är den perfekta huvudbonaden för varma dagar. Detta eftersom hatten inte är speciellt tät och håller därför inte inne värmen på samma sätt som en Fedora kan göra. Dessutom skyddar en stråhatt mot solens varma, bländande och skadliga strålar. 

Beställ hattar av hög kvalitet till bra pris online

Är man intresserad av att investera i en ny hatt av hög kvalitet så kan man titta på sortimentet hos High5shop.se. Där finns förutom fedorahattar och stråhattar även andra modeller som till exempel fiskarhattar, cowboyhattar och flat caps. Hattarna är noga utvalda för att nå upp till den kvalitetsstandard som finns hos High5shop.se samtidigt som de erbjuder förmånliga priser. Hos High5shop.se finns både klassiska och moderna hattar i mängder av olika utföranden, titta själv på https://high5shop.se/.

Fler nyheter

29 oktober 2023

Fakta om göken

27 oktober 2023

Fakta om papegojor

25 oktober 2023

Fakta om tigrar