Hyr lediga p-platser där man behöver parkering

11 maj 2022 Lily Hansen

editorial

Att ha tillgång till bil är en frihetskänsla. Att kunna köra rakt från punkt A till punkt B om man vill, eller köra en omväg för att man kan. Visst kostar det drivmedel, men ibland är det lätt att vända nackdelarna till sina fördelar när det gäller bilägande.

Dock finns det ett krux som kommer med bilägande och det är parkering. Allt från att ens hitta en parkeringsplats till fickparkering. Hur bra man än kunde fickparkera på bilskolan, så är det lätt att glömma hur man gjorde om man inte gör det efteråt. Att hitta en parkeringsplats kan vara både svårt och lätt beroende på var man är.

Ett köpcentrum är sällan några problem att få plats på. Däremot kan det vara stökigare om man bor i stan eller jobbar i stan. En lösning då är att se om det finns parkeringsplats att hyra. Ibland finns det privata fastighetsägare som hyr ut parkeringsplatser.

 

lediga p-platser

 

Lediga p-platser där du behöver

Via nätet kan man se efter om det finns parkering att hyra där man behöver det. Under rubriken lediga p-platser hos https://www.vs-hus.se/ledigt-just-nu är det enkelt att se om det finns något som passar. Hittar man en parkeringsplats är det bara att kontakta företaget för att anmäla sitt intresse.

Man hyr dessa parkeringsplatser precis som man hyr en lägenhet. Det vill säga man betalar en månatlig avgift och har en viss uppsägningstid. Är det en parkeringsplats som ligger nära arbetet så är det skönt att veta att man inte behöver jaga runt efter parkering. I lugn och ro åker man och ställer sig på sin egen parkering och går till jobbet.

Sällan är hyrda parkeringar bundna till ett visst registreringsnummer. Så vill du istället ta motorcykeln eller köra grannens bil till jobbet någon dag är det okej att ställa den på din parkering.

Fler nyheter

21 september 2023

Fakta om tuppar